Julkonserten 2023 – biljetter släppta!

I rejäl snöstorm rev vi av näst sista ordinare rep inför årets Julkonsert igår. Vi blev rejält decimerade till antal dock pga fulvädret som drog fram. Det blev heller ingen minikonsert för våra vänner på Missionskyrkan som det tradtionsenligt brukar bli men fick ihop en riktigt bra övning ändå för oss som trotsade vädrets makter!

Men det viktigaste är att NU är minsann officiellt biljetter och årets affischer framtagna så nu har därmed årets biljettförsäljning börjat!

Online köper man även i år sin biljett via billetto.se på denna länk. Biljetter finns också direkt över disk hos ICA Hedesunda. Om inget av dessa alternativ passar för just dig så ta kontakt med Annika Rydberg för att boka biljett!

Du hittar såklart ett evenemang här på vår hemsida men också på Facebook har vi ett evenemang ute!

Vi kommer som vanligt hålla till i Hedesunda kyrka och hoppas på en välbesökt kyrka för en riktigt mysig stund tillsammans med oss i Hedesunda Sångare med förstärkning av bandet Charly Williams!

Mycket varmt välkomna på årets Julkonsert!

Vi blir väldigt glada om du som läser detta hjälper oss att dela och sprida informationen om årets Julkonsert bland dina nära och kära!

Anslut nu

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.