Hösten smyger över till vinter

Fars dag och runt 0:an ute! Vi samlar oss i Hedesunda missionskyrka för heldagsövning. Det börjar ju snabbt närma oss årets traditionsenliga Julkonsert så nu gällde det att få lite extra ordning på alla prickar, streck och krumelurer bland alla våra noter.

Heldagsövning i Hedesunda var på schemat och vi fick lägga lite extra tid på att gnugga kluriga delar och få lite känsla av att materialet börjar sätta sig! Vi hann med allt från att sjunga om kastruller till att försöka klappa på alla ord som börjar på ’b’ och stampa på alla ord som börjar på ’o’ för att sen urartade helt med knäppa på alla ord som börja på ’m’! Skojig knorr på en övning för att få upp energin iallafall!

Totalt fokus på vår eminente körledare Carl-Olof som klättrat opp på övre läktaren!

Där mellan hann vi öva en hel del på vårt tänkta program inför Julkonserten som kommer hållas den 16/12 klockan 15:00. Mer information och hur man får tag på biljetter och liknande kommer såklart!

Efter en härlig dag som ändå blev lite slitsam för rösten mot slutet och rätt skönt att göra kvällen! Riktigt mörkt han det bli också! Kanske det blir utlovad snö här och där under måndagen?

Mörk hemfärd i väntan på snön

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.