Valborgsfirande 2019

30 april, 2019 @ 19:00 23:30

Varmt välkomna till Skaparbyn på Valborg och hälsa våren välkommen tillsammans med oss!

Program för Valborgsfirande:

19:00 Brasan tänds!

Ishockeyföräldrar från HIF serverar grillat och dricka. Föreningen Hedesundavävarna serverar kaffe med hembakt.

20:00 Vårsång vid majbrasan!

Hedesunda Sångare sjunger in våren vid majbrasan.

21:00 Firandet fortsätter på Restaurang Sandsnäs!

Egons Kvartett står för underhållningen.

22:00 Fyrverkeri!

Fyrverkeri skjuts upp från bryggan vid Restaurang Sandsnäs.

Hedesunda Företagarförening

http://www.hedesunda.se

Skaparbyn, Hedesunda

Övägen 8, 810 40, Hedesunda Sverige + Google Map
0291-100 22

Valborgsfirande på Skaparbyn!

Välkomna att hälsa våren välkommen på Skaparbyn tillsammans med Hedesunda Företagarförening! Det kommer finnas servering av grillat, dryck, kaffe och nybakt tack vare Ishockeyföräldrar i HIF och Föreningen Hedesundavävarna. Vi i Hedesunda Sångare ser stolt fram emot att få förvalta traditionen att sjunga in våren vid majbrasan med en uppsättning härliga vårsånger!

Program för kvällen tillsammans med annan information hittar ni i evenemanget här!

Från 1700-tal till Melodifestival!

Varmt välkomna på Kulturkväll tillsammans med oss i Hedesunda Sångare på vackra Café Udden i Gysinge! Vi bjuder på…

I sammarbete med…

Related image

Från 1700-tal till Melodifestival!

Den 19:e mars klockan 19:00 är ni alla välkomna på Kulturkväll i Gysinge på vackra Café Udden tillsammans med oss i Hedesunda Sångare! I samarbete med ABF bjuder vi på en härlig musikalisk blandning som vi valt att benämna:

Du hittar mer information om Café Udden i Gysinge och deras Kulturkvällar på deras hemsida.

Mer detaljer om evenemanget och hur man hittar dit finns här!

Varmt välkomna!

Årets första heldagsövning!

Med bara två vanliga övningar innan var det dags för årets första heldagsövning idag. Härligt att få gnugga låtar lite extra hårt och länge för att verkligen få allt att låta rätt!

Vi fick också påringning ända från Teneriffa av Lasse en av våra basar som minsann är på semester! Med teknikens under fick även han vara med och lyssna lite. Tekniken har ju tyvärr inte riktigt kommit till det stadium att man kan vara med på distans för körövning än! 😉

Lasse kopplar upp sig ända från Teneriffa! 🙂

Med tanke på det väder vi haft de senaste dagarna så kommer här ett lämpligt smakprov på att vi övar för vårligare tider! Håll till godo!

Vilket härligt avslut på 2018!

Årets Julkonsert kändes underbar att få genomföra tillsammans med Hedesunda Kyrkokör som låter otroligt bra och växt till sig rejält och fått flera vassa solister!

Hedesunda Kyrkokör

Allting blev härligt sammanhållet av våra eminenta körledare Erik Wiklund Jr samt Hedesunda Kyrkokörs körledare Niclas Axelsson. Dessutom fick vi ju också ytterligare förstärkning i form av Lennart Eriksson som konferencier!

Lennart Eriksson med Niclas Axelsson på flygel.

Vi fick ju också en både varm och rolig predikan av prästen Christer Fagerström. Såklart också stort tack till musiker och ljudtekniker som deltog!

Publikrekord?

Stort och varmt tack till alla i publiken också! Dom få jag hann tala med verkade mycket nöjda! Ett extra tack till er som deltog utan att ens få en sittplats fast folk packade ihop sig allt dom kunde i kyrkbänkarna!

God Jul och Gott Nytt År!

Vi hörs mer igen 2019!

Äntligen dags för årets Julkonsert!

På lördag den 22:a december klockan 15:00 drar vi igång 2018 års Julkonsert i Hedesunda kyrka tillsammans med oss i Hedesunda Sångare samt Hedesunda Kyrkokör! Med härlig förstärkning av konferencier Lennart Eriksson hoppas vi kunna bjuda på en riktigt fin konsert och en härlig start på årets Julhelg. Varmt välkomna allihopa!

Ni hittar alla detaljer här i vårt evenemang eller i vårt event på Facebook


Tack till alla som kom på vår Pubkväll!

Vi hade väldigt roligt och det lät som alla ni i publiken också hade en härlig och trevlig kväll! Stort tack till alla som kom och såklart till Anneli och Angelica på Södra Brunn som fixa så smaskigt käk och servering. Egons Kvartett är ju alltid lika härliga och ett stort tack också till Viktor och William som körde sista passet med bravur! Speciellt tack också till Christer som modigt ställde upp som övertygande ”offer” på ett av våra nummer! 🙂

Klippte ihop ett litet potpurri från lite av det som hände under kvällen och hoppas det lockar fram lite glada minnen igen! Håll till godo:

Hoppas såklart vi ses och hörs igen på vår Julkonsert som går av stapeln den 22:a december klockan 15:00 i Hedesunda Kyrka. Event kommer på facebook och såklart här på hemsidan också!

Pubkväll på Södra Brunn!

Finns det något bättre sätt att lysa upp i höstmörkret än med ännu en härlig pubkväll med god mat och härlig musik? Lördag den 17/11 klockan 19:00 öppnar vi dörrarna på Södra Brunn i Hedesunda för ännu en av våra populära helkvällar med god mat och musikalisk underhållning med oss i Hedesunda Sångare samt charmiga Egons Kvartett och härliga William & Viktor! Det här vill ni inte missa!!! Varmt välkomna!
Dags för Pubkväll på Södra Brunn!
Tveka inte utan kontakta snarast Eva Lööf via sms på 076-8479003 för swish och biljettförfrågningar! Pris endast 200 kr inklusive mat!
%d bloggare gillar detta: