Heldagsövning!

Den 12/10 körde vi en heldagsövning lagom till hösten kommit rejält och vi såklart laddar på allvar för årets Julkonserter! Japp! Du läste rätt! I år planerar vi för två julkonserter då fjolårets blev mer än överfull och alla inte fick plats! Mer information om detta kommer.

Vi hann såklart också öva på en hel del annat inför andra kommande aktiviteter! Extra glada är vi över att både ett par nya duktiga korister anslutit sig och några tidigare korister som haft lite paus är med igen i vår underbara kör! Riktigt härligt! Varmt välkomna!

Här följer ett litet potpurri över några av de saker vi repade under dagen:

Kvällen efter övningen tillbringades på Gårdtä med trivsel å lite kalas för att fira en väl genomförd övningsdag!

Nu drar vi igång!

Nu på onsdag 14/8 drar vi igång övningarna igen efter vårt sommaruppehåll! Äntligen dags för körsång!!! Vi slutade ju vårterminen med en riktigt härlig sommarkonsert i Hedesunda kyrka på nationaldagen enligt tradition. En otroligt välbesökt och rejält maffig konsert tillsammans med Hedesunda Kyrkokör. Nu så här efter sommaruppehållet blir det dock härligt att få dra igång repetitioner för hösten och vinterns arrangemang igen!

Om du missade vår sommarkonsert eller vill se den igen så gjorde Curt-Olof Rask en spellista på Youtube med filmklipp från hela evenemanget! Tack för det C-O!

C-O Rasks filmklipp från Sommarkonserten i Hedesunda kyrka 2019

Som vanligt är vi alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya körsångare så tveka inte att höra av dig! Vi finns ju också att följa på facebook om du klickar här så missar man inga aktiviteter!

Sommarkonsert 2019!

6 juni, 2019 @ 18:00 19:30

Nu infaller snart vår nationaldag och då är det också självklart dags för vår traditionsenliga sommarkonsert i Hedesunda kyrka!

Den 6:e juni klockan 18:00 bjuds det både på körsång och musik framfört av både oss i Hedesunda Sångare samt Hedesunda Kyrkokör. För dig som har facebook så finns också ett evenemang upplagt där om du klickar här. Vi blir självklart väldigt glada om du vi hjälpa oss att dela detta eller vårt evenemang på Facebook på sociala medier så vi inte missar någon!

Mycket varmt välkomna!

Gratis

Hedesunda Sångare

http://hedesundasangare.se

Hedesunda kyrka

Hedesunda kyrka
Hedesunda, Sverige
+ Google Map
https://www.svenskakyrkan.se/hedesunda

Vilken härlig Valborg vi fick!

Kan man ha mer tur med vädret än vi hade? Och vilken härlig Majbrasa på en mycket vacker plats. Tack till alla inblandade eldsjälar som gjorde det möjligt att vi fick vara med och hälsa våren ordentligt välkommen på Skaparbyn tillsammans med en härlig publik. Vi hoppas så klart få göra detta igen!

Här kommer ett sammansatt klipp med de sånger vi framförde samt vår ordförande Peter Bergströms vårtal från fantastiska Skaparbyn i Hedesunda. Nu ser vi fram emot att värmen kommer åter och snart är det dags för vår årliga Sommarkonsert!

Tack till Svesse som skötte filmandet!

Valborgsfirande 2019

30 april, 2019 @ 19:00 23:30

Varmt välkomna till Skaparbyn på Valborg och hälsa våren välkommen tillsammans med oss!

Program för Valborgsfirande:

19:00 Brasan tänds!

Ishockeyföräldrar från HIF serverar grillat och dricka. Föreningen Hedesundavävarna serverar kaffe med hembakt.

20:00 Vårsång vid majbrasan!

Hedesunda Sångare sjunger in våren vid majbrasan.

21:00 Firandet fortsätter på Restaurang Sandsnäs!

Egons Kvartett står för underhållningen.

22:00 Fyrverkeri!

Fyrverkeri skjuts upp från bryggan vid Restaurang Sandsnäs.

Hedesunda Företagarförening

http://www.hedesunda.se

Skaparbyn, Hedesunda

Övägen 8, 810 40, Hedesunda Sverige + Google Map
0291-100 22

Valborg! Valborg! Valborg!

I morgon är det äntligen dags att hälsa våren välkommen igen! Vi i Hedesunda Sångare firar i år Valborg på Skaparbyn tillsammans med Hedesunda Företagarförening! En härlig uppsättning vårsånger utlovas! Grillat, dryck, kaffe och nybakat ordnar Ishockeyföräldrar i HIF och Föreningen Hedesundavävarna. Lite senare på kvällen blir det fyrverkeri från bryggan i vackra Sandsnäs. Ser ut som vi får lite kallare väder än vad vi varit bortskämd med dom senaste dagarna men enligt väderprognosen så slipper vi åtminstone regn och blåst!

Väderrapport från SMHI för Hedesunda 2019-04-30

Komplett program för kvällen tillsammans med annan information hittar ni i evenemanget här!

Varmt välkomna och glöm inte att ta med lite varma kläder!

Valborgsfirande på Skaparbyn!

Välkomna att hälsa våren välkommen på Skaparbyn tillsammans med Hedesunda Företagarförening! Det kommer finnas servering av grillat, dryck, kaffe och nybakt tack vare Ishockeyföräldrar i HIF och Föreningen Hedesundavävarna. Vi i Hedesunda Sångare ser stolt fram emot att få förvalta traditionen att sjunga in våren vid majbrasan med en uppsättning härliga vårsånger!

Program för kvällen tillsammans med annan information hittar ni i evenemanget här!

Från 1700-tal till Melodifestival!

Varmt välkomna på Kulturkväll tillsammans med oss i Hedesunda Sångare på vackra Café Udden i Gysinge! Vi bjuder på…

I sammarbete med…

Related image

Från 1700-tal till Melodifestival!

Den 19:e mars klockan 19:00 är ni alla välkomna på Kulturkväll i Gysinge på vackra Café Udden tillsammans med oss i Hedesunda Sångare! I samarbete med ABF bjuder vi på en härlig musikalisk blandning som vi valt att benämna:

Du hittar mer information om Café Udden i Gysinge och deras Kulturkvällar på deras hemsida.

Mer detaljer om evenemanget och hur man hittar dit finns här!

Varmt välkomna!

Årets första heldagsövning!

Med bara två vanliga övningar innan var det dags för årets första heldagsövning idag. Härligt att få gnugga låtar lite extra hårt och länge för att verkligen få allt att låta rätt!

Vi fick också påringning ända från Teneriffa av Lasse en av våra basar som minsann är på semester! Med teknikens under fick även han vara med och lyssna lite. Tekniken har ju tyvärr inte riktigt kommit till det stadium att man kan vara med på distans för körövning än! 😉

Lasse kopplar upp sig ända från Teneriffa! 🙂

Med tanke på det väder vi haft de senaste dagarna så kommer här ett lämpligt smakprov på att vi övar för vårligare tider! Håll till godo!

%d bloggare gillar detta: