Efter sommarkonsert är det sommarlooov!

Nu är terminen avslutad för oss i Hedesunda Sångare efter den härliga Sommarkonserten tillsammans med Hedesunda kyrkokör. Stort tack till alla solister, musikanter och körsångare samt såklart våra eminenta dirigenter och körledare för en fin final inför vårt stundande sommarlov! Och ett ännu större tack till vår underbara publik som tackade med stående ovationer!!!

Vi kommer dock inte vila allt för hårt. Vi söker ju fler sångare inför höststarten så tveka inte att ta kontakt med vår körledare Erik här! Om du bara vill fråga något mer allmänt så kan också vår sida på Facebook vara ett sätt att nå oss.

Bevakningen där kan dock vara lite sporadisk under sommaren. Om inte innan så hörs vi så klart vid nästa evenemang!

Hoppas ni alla får en underbar sommar hälsar vi i Hedesunda Sångare!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.