Tack alla som kom!

Stort och varmt tack till alla som besökte vår julkonsert i Hedesunda kyrka! Extra tack också till Carl-Olof Olsson som styrt och ställt oss som dirigent och körledare under hösten och som bjöd på sin fantastiska förmåga även med tangenter och pedaler till både orgel och flygel! Stort tack också till vår eminente konferencier (och bas) Mattias Landén och såklart även till Per-Erik Sundström som även i år förgyllde konserten som solist i O helga natt på ett fantastiskt traditionsenligt sätt!

Nu ser vi fram emot lite julledighet och att sen få dra igång igen när vi har 2024 i kalendern!

Här kommer lite från årets julkonsert i repris!

Foto: Kjersti Hanssen

Väl mött igen 2024!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.