Nu är vi är laddade för Pubkväll och Valborg!

Förra helgen rev vi av en härlig körhelg i Högbo Bruk! Många långa timmar med både eminenta körsångare och instrumentalister. Välbehövlig genomkörare där vi fick chansen att gnugga in detaljer och finlir inför våra kommande gig. Det blev också en härlig kväll med sånt vi absolut gillar mest – sång, musik, skratt och en riktigt rolig tävling fixad av Linnea (självklart på temat musik)!

Först på schemat är det nu på lördag den 27:e april dags för en efterlängtad Pubkväll på Nya Södra Brunn och sen såklart traditionsenligt Valborg på Skaparbyn! Hoppas verkligen vi kan locka fram vårvärmen!

Lite från allt vi gjorde och uppladdningen inför allt som väntar blev till ett litet videoklipp!

Håll till godo!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.