Julkonserten närmar sig!

Det var väldigt vad både kyla och snön smocka till vårt avlånga land både här och där! Men vi i Hedesunda Sångare trotsade den tuffa kylan igår och rev av vårt sista ordinarie rep. Julkonserten närmar sig med stormsteg och biljettförsäljningen rullar på!

För dig som inte hunnit säkra en biljett så är det bäst att sätta fart! Du hittar all information om du klickar här för att komma till vårt evenemang.

Vår Julkonsert finns också som ett event på facebook här.

Den där rackarns tryckfelsnissen har tydligen haft lite för mycket ledigt från tomteverkstaden i år och har hunnit busa till det lite med information som gott ut om när vår Julkonsert går av stapel via en del källor. Så vi blir jätteglada och mycket tacksamma om du som använder sociala medier hjälper oss genom att dela korrekt information antingen från vår hemsida här eller vårt facebook-event för årets julkonsert!

Lätt hänt det blir lite knas med information hit och dit så här i decembertider när blir mycket att planera, få ihop och stöka med i dessa tider! Men nu ser vi fram emot Julkonserten under temat ”Med hopp om en God Jul!” och vi hoppas på lite lagom med snö och kyla så det blir ännu mer julkänsla!

Varmt välkomna på vår Julkonsert den 16:e december klockan 15:00 i Hedesunda kyrka!


Glöm inte att det krävs biljett!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.