Äntligen lite körsång igen!

I dessa tokiga tider har vi i Hedesunda Sångare precis som det mesta annat fått tagit en jobbigt lång paus för att avvakta hur pandemin farit fram och ställt till det. När det till slut kom uppdaterade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten om just körsång så valde vi att köra en liten träff ute ikväll för att så många som möjligt skulle känna sig säkra och kunna diskutera närmsta framtiden samt sjunga lite ihop igen!

Klart annorlunda att sjunga ute med stort avstånd men mysigt ändå att äntligen få sjunga lite kör även om nog många tyckte det var lite kyligt redan nu! Vi som känner att vi kommer vilja fortsätta öva under hösten tog också som avslutning och testade på hur det skulle kännas att sjunga inne i själva Missionskyrkans stora sal där i Hedesunda. På så sätt kunde vi testa att lyssna på varandra och se hur det känns med avstånd och säkerhetsrekommendationer. Vi har bestämt oss att fortsätta öva varannan vecka framöver men när det blir nått framförande i någon form vet vi så klart inte. Vi blir också lite decimerad mot tidigare då några av oss är eller är i närheten av personer inom riskgrupp och därför såklart bör avstå tills läget med pandemin förbättras.

Självklart jagar vi därför nu extra mycket efter förstärkning främst i basstämman! Men alla sugna kandidater oavsett stämma är alltid intressant! Tveka inte att höra av er!

Här kommer också ett litet potpurri från vår första övning både ute och på myyyyyyckey länge! Men va mysigt att få sjunga lite körsång igen! ???❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.