Valborg, saknade Valborg

Som körsångare i Hedesunda Sångare känns det så klart både konstigt och vemodigt att missa denna normalt härliga hyllning av våren ikväll. Vi hade såklart sett fram emot att få göra det i Skaparbyn även i år. Men dessa tider är också väldigt exceptionella med så många trevliga och traditionella aktiviteter antingen inställda eller uppskjutna. Så istället för att samla människor runt en majbrasa och sjunga alla härliga vårsånger som vi brukar får vi minnas tidigare Valborgsmässoaftnar och se fram emot kommande firanden!

Här kommer en repris av Hedesunda Sångare hyllning av våren i Skaparbyn 2019 med vårtal av vår ordförande Peter Bergström. Härligt i allt elände som pågår just nu är ändå att våren är här även i år!

Ta hand om er och var försiktiga!

Hedesunda Sångare hälsar våren på Skaparbyn 2019
Sköna Maj – så varmt välkommen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.