Äntligen är vi igång – igen!

I dessa ständigt föränderliga tider med ena eländet som verkar avlösa det andra kändes det verkligen skönt att få träffas och sjunga ihop igen! Vår första planerade övning blev ju tyvärr inställd men igår dundra vi igång rejält istället med både årsmöte samt en rejäl övning med både vårsånger och annat! Vi är igång!

Nu får vi hoppas det snabbt blir slut på annat elände här i världen också så vi kan få börja njuta av den annalkande våren! Vi ser fram emot att få öva och förbereda oss för att hälsa våren ordentligt välkommen till Valborg och vi ser också mycket fram emot kommande traditionsenlig sommarkonsert på vår nationaldag. Vet vet vad vi mer hittar på?

Glöm inte att hålla koll på både vår hemsida och på vår Facebook-sida så du inte missar något!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.