Årsmöte och den envisa pandemin!

Igår hade vi årsmöte via internet i vår fina körförening Hedesunda Sångare. Kul att få åtminstone se och höra varandra lite på distans samt höra att alla verkar vara vid gott mod! Det är såklart väldigt tråkigt att vi inte kan träffas och sjunga ihop. Vi diskuterade framtiden och hoppas förstås att tokeriet med denna pandemi ska hinna lägga sig så snart som möjligt. Något traditionellt årligt Valborgsfirande eller Sommarkonsert blir det ju inte i år då vi varken kan repa eller får samla en publik. Vi får helt enkelt sikta på att dra igång verksamheten igen till hösten!

Så gott folk där ute – fortsätt kämpa på! Försök hålla avstånd tills pandemin försvinner så hoppas vi få sjunga för er i höst! Nu får vi alla försöka njuta av den kommande våren och sommaren även om det kanske till att börja med fortsätter vara under annorlunda former med pandemin som härjar!

Posering inför sommarkonsert 2018

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.