Vi i kören fick äran att hälsa våren och fira Gysinge 350 år!

Soundcheckade och klara!

Vilken härlig Valborgsmässoafton det blev! Vi började som vi brukar med uppvärmning och traditions-enlig vårkonsert på Ängslyckan i Hedesunda. Sedan fortsatte vi i raskt tempo ut till Gysinge för riggning och ett snabbt soundcheck innan allt firande av Gysinge 350 år drog igång.

Majbrasan strax innan vårt sångframträdande

Mellan tändning av kasen, vårtal av ingen mindre än Näringsminister Mikael Damberg, museum och utställningar hann många av oss också med en snabb fika uppe i det trevliga fiket innan det blev vår tur att sjunga våren välkommen. Lite kallt blev det nog allt när skymningen smög sig på men vi hade ju tur ändå som slapp regn! Med så där härligt många åskådare blir man dessutom varm oavsett!

Härligt med folk redan när vi skulle börja sjunga

Varmt tack till alla som kom och tack för att vi fick komma! Nästa framförande blir vår traditionsenliga Sommarkonsert tillsammans med Hedesunda kyrkokör i Hedesunda kyrka på vår nationaldag den 6 juni 18:00!

Ett litet potpurri av bitar från några av vårsångerna vi framförde finns att lyssna på via vår youtube-kanal här:

ps. Följ oss gärna på Youtube och Facebook! ds.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.