Julkonsert i Hedesunda kyrka!

Nu är äntligen det dags för vår årliga Julkonsert i Hedesunda kyrka! Hedesunda Sångare och Hedesunda Kyrkokör kommer framföra ett härligt sett med vackra julsånger. Nytt för i år är att vi får en härlig förstärkning med blåsinstrument och flera solister!
Varmt välkomna på söndag den 17:e december klockan 18:00!
Medverkande:

Hedesunda Sångare Hedesunda Kyrkokör Erica Banck, Orgel/Piano/Solosång Christer Fagerström, Kyrkoherde Anders Asp, Solist Martin Wiklund, Solist Viktor Löf, Gitarr Lars Andersson, Kontrabas Kjell Sörling, Trumpet Erik Wiklund Sr, Flygelhorn Erik Wiklund Jr, Barytonhorn/Dirigent


Se även evenemanget Årets Julkonsert 2017 för mer information!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.