Trevlig sommar!

Först vill vi varmt tacka alla som kom och lyssnade på oss i Östervåla i torsdags! Hoppas verkligen ni tyckte det var lika kul som vi! Sen vill vi förstås också önska alla en riktigt trevlig sommar för nu har vi tagit sommaruppehåll och startar igång igen den 30/8. Självklart vill vi också ha kontakt med nya sångare till vår härliga kör! Har du eller känner du någon med intresse för körsång så tveka inte att höra av dig!!!

Du kan höra av dig via Facebook på vår facebooksida eller maila direkt till vår eminenta dirigent Erik Wiklund (erik.wiklund@wowmusic.se).

Vill ju också återigen göra lite reklam för vår nya youtube-kanal som nu fyllts på med några live-inspelningar från vår tradionsenliga Sommarkonsert som hölls i Hedesunda kyrka tillsammans med Hedesunda kyrkokör den 6/6. Här kommer en youtube-länk till en spellista med några av låtarna som var med i vår populära sommarkonsert! Vi har mycket skoj inplanerat så vi hoppas på många återseenden till hösten igen!

Ha en riktigt härlig sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.