Sommarkonsert 2017

Du har väl inte glömt bort vad som händer i morgon? Det är ju Sveriges nationaldag och då är det såklart dags för årets sommarkonsert i vackra Hedesunda kyrka som vanligt! Vi i Hedesunda Sångare tillsammans med Hedesunda kyrkokör kommer bjuda på en fin konsert som spänner ända från Mozart till Benny Andersson. Självklart har vi också med ett antal av våra vackra klassiska sommarvisor i årets program och konserten startar klockan 18:00 som vanligt!

Här nedan finns bifogat både en länk till vårt evenemang med karta och annan information…

Varmt välkomna!

Årets sommarkonsert!

Ett litet smakprov på vad som kommer att framföras finns på vår nya Youtube-kanal! Glöm inte att prenumerera!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.