Sköna Maj, välkommen!

Valborg 2016 - 6
Solnedgång med dramatisk Halo-effekt.
Valborg 2016 - 1
Majbrasan redo på Sandsnäs.

Vilken härlig Valborgsmässoafton vi fick! Vår Valborg började med ett uppskattat framträdande på Ängslyckans äldreboende vilket är en mångårig tradition. Lite senare sökte vi oss till torget i Hedesunda (hörnet mellan Södra Gävlevägen och Skolvägen). Ett tag var vi oroliga ingen skulle dyka upp men det trippade så småningom in publik från alla möjliga håll. För alla glada som kom så framförde vi ett urval av vårsånger och Anders Asp höll också ett härligt vårtal för att hälsa våren ordentligt välkommen till Hedesunda!

Senare mot kvällen var det så äntligen dags för vårt stora framträdande precis bredvid Majbrasan på vackra Sandsnäs. Inför en härlig publik på en vacker vårkväll framförde vi en kavalkad av kända vårsånger. Anders Asp höll även här årets vårtal vilket han gjorde med bravur!

Stort och varmt tack till alla som kom både till torget och till Sandsnäs!

Sköna Maj, nu är du sannerligen välkommen!

Valborg 2016 - 8
Hedesunda Sångare med välkommen extra förstärkning av några f.d medlemmar.

Om du vill se vårt framförande igen eller missade oss så finns det ett videoklipp uppladdat på youtube här:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.