Anna-Lotta Larsson

På Pingstdagen ger Anna-Lotta Larsson, pianisten Andreas Landegren och Hedesunda Sångare en bejublad konsert i Hedesunda kyrka. Anna-Lottas utstrålning och spontana o trevliga sätt får tillsammans med dirigenten Erik Wiklund Jr kören att ge sitt allra bästa och bjuda på verklig skönsång, Själv gör Anna-Lotta och Andreas flera proffsiga nummer, bl a Birger Sjöbergs ”Den första gång jag såg dig” och jazziga ”Let’s do it”. Andreas’ virtuosa pianolir får verkligen kyrkan att gunga. HS sjunger bl a ”Klinga mina klockor”, ”Gabriellas sång” och ”Vilar glad. I din famn” med solosång av Kristina Wiklund. Anna-Lotta och kören sjunger tillsammans bl a Leonard Cohens ”Halleluja” och ”Godmorgon stjärnljus”. Konserten avslutas med extranumret ”Känn en doft av kärleken” med musik av Elton John. En verklig helkväll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.