Julkonsert i Hedesunda kyrka

Kyrkan i Hedesunda är nästan fullsatt på söndagskvällen när Hedesunda Sångare sjunger in julen tillsammans med kyrkokören. Med kantor Pia Sundström vid orgel och flygel och sångsolisterna Kristina Wiklund och Per-Erik Sundström bjuder körerna på ett digert program, från Otto Olssons Advent till Adams julsång, O Helga natt, där Per-Erik åter, till publikens stora förtjusning visar sin höga klass. Hedesunda Sångare gör sex egna nummer, bl a Jul, Jul, strålande Jul och När det lider mot Jul. Kristina och Per-Erik är solister när HS sjunger den kära, gamla irländska folkvisan Londonderry Air, nu med Py Bäckmans svenska text, Mänskobarn. Ann-Kristin Vårbacka håller andakten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.